hr en
Vaša košarica
ukupno:  0     cijena:  0
Pregled košarice »
Proizvod je dodan!
Aromatica
Uvjeti prodaje


Sve cijene prikazane u web trgovini izražene su u hrvatskim kunama za krajnjeg kupca, sa uključenim PDV-om. Fotografije i opisi pojedinih artikala dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno biti identični proizvodu. Nastojimo što točnije prikazati i opisati artikle. Međutim, zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji artikala.

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.79/2007), glava VII. - Ugovor sklopljen na daljinu, od Članka 36. do Članka 55.

Načini plaćanja
  • On-line kreditnom karticom Broj kreditne kartice šalje se SSL zaštićenom vezom PaymentGatewayu. Plaćate odmah prilikom kupnje. Mogućnost plaćanja: American Express, MasterCard, Visa.

  • Općom uplatnicom, internet bankarstvom ili predračunom. Plaćate prije slanja robe.

Poštarina i dostava

Poštarinu plaća kupac ovisno o načinu plaćanja, težini pošiljke i načinu slanja.
Isporuka najkasnije sedam dana od obavljene kupnje. Uobičajeni rok isporuke je 1-3 dana.

Reklamacija i povrat robe

U slučaju krivo isporučenih artikala ili oštećenja nastalih tijekom transporta, kupac ima pravo zamijeniti kupljeni proizvod u roku od 7 dana od dana primitka.

Izjava o sigurnosti

Kupujte sigurno
T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Privatnost podataka
Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih kupaca i prikupljati samo nužne podatke potrebne za obradu narudžbe.
Podatke o kupcima nećemo razmjenjivati niti davati na uvid trećim osobama. Svi takvi podaci su strogo čuvani i dostupni samo našim djelatnicima.

cheap nfl jerseys cheap jerseys louis vuitton outlet store cheap soccer jerseys online cheap nfl jerseys christian louboutin outlet