Pripreme za ljeto mogu započeti

Svi se veselimo  ljetu, suncu i moru, a naša koža? Ona možda i ne.

Toplije vrijeme nam je tu, kožu izlažemo suncu ne vodeći često računa o dugoročnom učinku izlaganja kože suncu. Stoga, postoje različita mišljenja o štetnosti ili ne štetnosti utjecaja sunčevih zraka na kožu. U svakom slučaju, koža se treba njegovati bez obzira na godišnje doba i izloženosti suncu.

U Aromatici smo pripreme za ljeto odlučili započeti sa novim Prirodnim uljem za sunčanje i brzo tamnjenje. Proizvod sadrži ulje čileanske maline, macerat mrkve, macerat oraha i kakao maslac.

Ulje čileanske maline sadrži iznimno visoku koncentraciju gama-tokoferola čije snažno antioksidacijsko djelovanje spriječava oštećenja kože izazvane UV zračenjem. Bogato je i cijelim spektrom visokovrijednih esencijalnih masnih kiselina (omega -3 i omega -6 ) koje duboko hrane, njeguju i štite sve tipove kože. Potiče regeneraciju kože, hidratizira te poboljšava njenu elastičnost dajući joj zdrav i svjež izgled

Macerat mrkve pruža izvanrednu zaštitu i njegu kože zahvaljujući visokom sadržaju antioksidansa-karotenoida, vitamina E i linolne esencijalne masne kiseline. Mrkva sadrži preko 600 identificiranih karotenoida, koji dokazano povećavaju imunološki odgovor na UV zrake, smanjujući oštećenje kože od UV zračenja. Macerat mrkve se preporučuje za njegu kože prije i poslije sunčanja dajući koži lijepu brončanu boju te za njegu suhe i zrele kože. Ulje mrkve ne sadrži UV a/b zatitne faktore i zbog toga se koristi u kombinaciji sa sredstvima koja sadrže zaštitine faktore

Macerat oraha obogaćuju ovaj proizvod esencijalnim masnim kiselinama. Suncokretovo ulje sadrži visok postotak linolne esencijalne masne kiseline i vitamina E.

Kakao maslac hrani, omekšava i vlaži kožu. Odličan je izbor za njegu suhe i ispucale kože i za njegu kože prije i poslije sunčanja.

Uz ovakav sastav u proizvodu možete mirno dočekati ljeto jer je vaša koža njegovana sa najboljim uljima iz prirode. Aromatica prirodno ulje za sunčanje i brzo tamnjenje ne ostavlja masni trag na koži, brzo se upija te ne sadrži umjetne boje, parabene, mineralna ulja i sintetske mirise.

Dobro nam došlo ljeto!