Naša priča

Bioaromatica d.o.o. je tvrtka za proizvodnju toaletno-kozmetičkih proizvoda. Prisutna je na tržištu od 1991. godine s prepoznatljivom robnom markom Aromatica koja obuhvaća 400 proizvoda sa jedinstvenom filozofijom spoja prirodnog i tradicionalnog.

Aromatica kozmetički i toaletni proizvodi predstavljaju jedinstvene galenske proizvoda manufakturne izrade na bazi autohtonog, aromatičnog bilja jadranskog priobalja i otoka (lavanda, kadulja, buhač, ružmarin, lovor, smilje…). Sirovine i proizvodne recepture su izabrane i usklađene prema zahtjevima prirodne kozmetike. Svi proizvodi se proizvode u laboratorijima tvrtke Bioaromatica d.o.o. u Zagrebu u skladu sa smjernicama dobre proizvođačke prakse i usklađeni su s EU regulativom za kozmetičke proizvode.

Sirovinska biljna osnova koje se koristi u proizvodnji Aromatica proizvoda uzgaja se i prerađuje na vlastitom posjedu tvrtke Bioaromatica u Općini Bale u Istri. Na izuzetno atraktivnoj lokaciji površine 100 000 m2 i na dodatnih 150 000 m2 u koncesiji, utemeljen je jedinstven gospodarsko-edukativno-turistički tematski park Histria Aromatica.

Tematski park Histria Aromatica realiziran je kao unikatni, proizvodno-edukacijski, agro-turistički centar koji objedinjava put od “sjemena do robne marke”. Povezuje i djelatnost čovjeka sukladno modernoj civilizacijskoj filozofiji održivog razvoja: optimalno gospodarenje prirodnim resursima, ekološka proizvodnja, očuvanje tradicije i kulture s posebnim osvrtom na proučavanje etnobotanike kao znanstvene discipline.

Untitled2
Untitled3
Untitled4

Zašto koristiti Aromatica proizvode?

  • jednostavne formulacije na bazi prirodnih sirovina, bez parabena, parafina i sintetskih dodataka
  • koncentrirani i dugotrajni kozmetički proizvodi s aromaterapijskim djelovanjem autohtonih aromatičnih biljaka jadranskog priobalja i otoka
  • brinemo o Vašem zdravlju proizvodeći male serije svježih i kvalitetnih proizvoda za njegu i zdravlje čovjeka

Brinemo o održivom razvoju

  • razvijamo vlastite nasade biljaka (Tematski park Histria Aromatica) i na taj način osiguravamo kvalitetnu sirovinu za Aromatica proizvode, a pri tom razvijamo svijest o ekološkom uzgoju i važnosti i primjeni autohtonog aromatičnog ljekovitog bilja
  • proizvode pakiramo u ekološki prihvatljivu ambalažu

Svi proizvodi robne marke Aromatica oblikovani su sa ljubavlju pa svi dugogodišnji korisnici kao i oni koji će to tek postati, uporabu proizvoda Aromatica doživljavaju kao dar. Dar za ljepotu svoga tijela i duha. U toj činjenici tajna je naša zajedničkog uspjeha.
To je izraženo i našim sloganom: “Izabrali smo dobro – nastavimo zajedno!

Klikni i saznaj Aromatica priču