Uvjeti kupnje

Opće odredbe i uvjeti korištenja
Internetske stranice www.aromatica.hr u vlasništvu su tvrtke Bioaromatica d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Samoborska cesta 145, Hrvatska, OIB: 22129714117. Posjetitelj internetskih stranica pristaje na primjenu ovdje navedenih Uvjeta korištenja, kao i svih važećih zakona i pozitivnih propisa Republike Hrvatske. Bioaromatica d.o.o. putem Internet prodavaonice omogućuje kupnju Aromatica asortimana robe koja se nalazi u web ponudi.

Kupovina
Usluge Aromatica web shopa možete koristiti nakon što se registrirate kao Korisnik. Registracijom pristajete na uvjete prodaje i dostave te na uvjete korištenja. Za registraciju je nužno upisati ispravnu email adresu. Korisnik Aromatica web shopa može biti samo punoljetna osoba sa punom poslovnom sposobnosti. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje ih uspješno kroz Registraciju. Registracija omogućava pohranu podataka koji će se pri narudžbi koristiti za kontakt, dostavu ili za oglasno informiranje o našim proizvodima, novim proizvodima te akcijama i popustima. Korisnik kupuje proizvode u Aromatica web shopu na naćin da ih odabere temeljem slike i osnovnog opisa proizvoda. Narudžba proizvoda vrši se elektronskim putem, dodavanjem proizvoda u košaricu. Proizvod se smatra naručenim kad je dovršen cjelokupan postupak narudžbe. Cijene proizvoda izražene su u hrvatskim kunama a prilikom kupovine nudi se cijena i u eurima i dolarima. Cijena dostave obračunava se na kraju postupka narudžbe. Bioaromatica d.o.o. ne jamči da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su različitosti stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama. Aromatica web shop dostupan je 24 sata dnevno svih 7 dana u tjednu.

Plaćanje
Online kupovinu proizvoda moguće je izvršiti na području Republike Hrvatske i inozemstva. Prilikom korištenja www.aromatica.hr internet stranice, Korisnici su dužni dati točne, važeće i potpune osobne podatke, naročito prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. U suprotnom, Prodavatelj je ovlašten uskratiti korisniku pristup ili ostvarenje usluga koje istima nudi.
Naručene proizvode i dostava mogu se platiti prema modelu kojeg izaberete tijekom ispunjavanja narudžbe. Plaćanje proizvoda je moguće izvršiti: jednokratnim online plaćanjem putem PayWay-a (za inozemne kupce i kupce Republike Hrvatske) te jednokratnim plaćanjem na transakcijski račun (samo za kupce na području Republike Hrvatske). Račun će biti priložen u paketu (ili jednom od paketa ako se naručena roba isporučuje u više paketa).
Bioaromatica d.o.o. omogućuje svojim kupcima plaćanje sljedećim kreditnim i debitnim karticama:
• American Express
• Mastercard
• Visa
• Diners Club
• Maestro

Dostava
Dostava naručene robe se vrši putem dostavne službe. Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Bioaromatica d.o.o. će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv. Naručeni proizvod, ovisno o tome je li dostupan na skladištu, Bioaromatica d.o.o. isporučuje u najkraćemu mogućem roku. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja pošiljke provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno, tražiti izradu Zapisnika o oštećenju ukoliko pošiljku preuzima u dostavnom uredu te odbiti preuzeti pošiljku. U tom slučaju se pošiljka vraća prodavatelju. Vrijeme slanja i dostave/isporuke paketa se u slučaju blagdana i državnih praznika prebacuje na prvi sljedeći radni dan.

Cijena dostave
Cijena dostave obračunava se na kraju postupka narudžbe. Korisnik sam snosi troškove dostave do vrijednosti narudžbe od 400,00 kuna. Za narudžbe iznad 401,00 kune s dostavom na području Republike Hrvatske, troškove dostave snosi Bioaromatica d.o.o.

 

ZONA/ZEMLJA >1 kg 1-2 kg 2-3 kg 3-5 kg 5-10 kg 10-20 kg
Hrvatska 24,00 kn 25,00 kn 27,50 kn 29,00 kn 32,50 kn 39,00 kn

 

ZONA/ZEMLJA < 2 kg < 3 kg < 5 kg < 10 kg
Austrija, Njemačka, Nizozemska, Danska, Velika Britanija 75,00 kn 86,00 kn 88,00 kn 90,00 kn
Italija 86,00 kn 98,00 kn 100,00 kn 108,00 kn
Slovenija, Mađarska, Slovačka, Češka 93,00 kn 99,00 kn 100,00 kn 107,00 kn
Poljska, Lichtenstein, Švicarska, Belgija, Luksemburg,
Crna Gora, Srbija, Makedonija, Kosovo, Bosna i Hercegovina
96,00 kn 101,00 kn 106,00 kn 109,00 kn
Rumunjska, Bugarska, Irska 154,00 kn 162,00 kn 170,00 kn 176,00 kn
Litva, Latvija, Estonija, Švedska, Grčka, Finska, Francuska, Turska 167,00 kn 189,00 kn 209,00 kn 230,00 kn
Norveška, Španjolska, Portugal, Cipar, Malta, Vatikan,
San Marino, Monako, Andora, Gibraltar
217,00 kn 245,00 kn 272,00 kn 298,00 kn

*Cijene su informativnog karaktera te su podložne promjenama

Ovaj cjenik je informativan i promjenjiv. Važeće cijene dostave vidljive su u trenutku narudžbe. Cijena dostave bit će iskazana Kupcu nakon kompletiranja narudžbe i odabira adrese za dostavu. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna kašnjenja u dostavi te oštećenja i ostale obaveze koje su u domeni dostavne službe, ali će u dogovoru s istima osigurati vrhunsku uslugu za svakog kupca.

Reklamacije
U slučaju oštećenja prilikom dostave, krivo isporučene robe ili je proizvod koji ste dobili neispravan (tvornička greška), molimo vas da nam se javite (elektronskom poštom na aromatica@www.aromatica.hr ili telefonski) u roku od pet radnih dana od primitka pošiljke. Kako bismo bili u mogućnosti priznati reklamaciju, proizvod mora biti vraćen u originalnom pakiranju, nekorišten i neoštećen (ukoliko razlog reklamacije nije oštećenje proizvoda) uz originalni račun koji je kupac dobio. Ne vršimo povrat novaca, već isključivo zamjenu artikla za isti ili neki drugi iste vrijednosti iz našeg asortimana. Sve reklamacije riješiti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Povjerljivost podataka korisnika
Povjerljivost podataka korisnika opisuje kako Bioaromatica d.o.o. postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja aromatica.hr internet prodavaonice. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Bioaromatica d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja aromatica.hr Internet prodavaonice. Bioaromatica d.o.o. će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Svaka informacija koju prikupimo o našim korisnicima bit će korištena isključivo u svrhu za koje je namijenjena. Sve prikupljene osobne informacije (ime i prezime, email adresa, adresa dostave, kontaktni podaci) su potpuno sigurni. Svi prikupljeni podaci koriste se isključivo u svrhu poslovnog odnosa Bioaromatice d.o.o. te Kupca kao korisnika naših usluga. Prikupljeni podaci se koriste s ciljem realizacije poslovnog odnosa, boljeg razumijevanja potreba naih korisnika, s ciljem informiranja korisnika o svim pogodnostima, akcijama, ostale marketinške svrhe i u svrhe informiranja. Bioaromatica d.o.o. ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke. Za naplatu kreditnih kartica koriste se usluge treće strane, ovlaštene banke, koja enkripcijom štiti vaše podatke.

Svi proizvodi koji su u prodaji s ove internet stranice smatraju se originalnim proizvodima te se isporučitelj i vlasnik ove web stranice Aromatica d.o.o. ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu povredu ili ozljedu nastalu korištenjem proizvoda kupljenih putem ove web stranice.
Svi sadržaji na ovoj internet stranici su informativnog ili edukativog karaktera. Posavjetujte se s doktorom / liječnikom u vezi primjenjivosti bilo mišljenja ili preporuka s obzirom na svoje simptome ili bolesti.

Izjave o proizvodima
Bioaromatica d.o.o. zadržava povratne komentare o proizvodima koje ćemo rado objaviti na našoj web stranici uz pravo na lekturu i objavu istih u ostalim marketinškim materijalima.