Eterično ulje pačulija 10 ml

73.50 Kn

Eterično ulje dobiveno destilacijom vodenom parom listova biljke Pogostemon cablin, Labiatae

DIO BILJKE IZ KOJE SE DOBIVA ULJE: listovi

GLAVNE KEMIJSKE SASTAVNICE: pačulol, pačulen, alfa – bulnezen

ZEMLJA PODRIJETLA: Indonezija

SKU: 612 Kategorija:

Opis

DJELOVANJE: Eterično ulje egzotičnog i drvenog mirisa, podrijetlom iz Indije. Ima veliku primjenu u kozmetičkoj i parfemskoj industriji. Djeluje kao dobar venotonik i potiče regeneraciju kože. Koristi se kod problema s hemerodima (lokalno), proširenih vena i flebitisa (dermalno), te seboreje i akni (dermalno). Sigurno je za korištenje. Ne preporuča se koristiti u trudnoći, kod dojilja i djece mlađe od 6 godina

Dodatne informacije

Težina 35 g
Pakiranje

10 ml

Recenzije

Trenutno nema recenzija.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti recenziju.