Jesu li lampice spremne? Jelke okićene? Šarene kuglice, Rudolfi i saonice raspoređeni na ključna mjesta po stanu? Čokoladni Djed Božičnjak kupljen?

Najfinije praline s kavom i cimetom na dohvat ruke? Darovi za pod bor. Hmmmmm? Zaboravili ste? Jer njih uvijek ostavljamo za zadnji čas…

Kada upadnete u blagdansku paniku “nećusvestićinavrijeme”, recept je jednostavan. Smireno izbrojite do 10 i obrnite igricu. Umjesto da se živcirate, razmislite što biste pametno i korisno mogli darovati svojim najmilijima. Ili naprosto poslušajte nas i darujte im prirodnu kozmetiku. Razloga ima jako puno!

Želite zdravlje sebi i svojim najmilijima (ne samo na riječima)

Znanstvena istraživanja pokazala su da veliki postotak sastojaka koje nalazimo u komercijalnoj kozmetici nemaju uvijek baš dobre učinke za kožu poput umjetnih boja, mineralnih ulja i parabena. Naravno, upotreba svih njih zakonski je regulirana te su doze koje se koriste u kozmetici dermatološki provjerene, no ono što ostaje nerazjašnjeno jest pitanje njihovog taloženja u organizmu uslijed višegodišnje upotrebe. Znamo li da žene godišnje kroz kožu unesu u prosjeku između 4 i 6 kilograma kozmetičkih proizvoda… zapitajmo se isplati li nam se riskirati.

 

 

Želite da je vaša koža još dugo aktivna, živa i mlada

Sastojci u prirodnoj kozmetici djeluju tako da potiču kožu da sama radi – da spriječi gubitak kolagena i vlage te da stvara lipide koji su joj potrebni da se štiti od vanjskim negativnih utjecaja. Prirodna kozmetika u obliku kremica, seruma, ulja, gelova, šampona… sadrži aktivne tvari iz biljaka koje imaju učinkovito djelovanje na razne vrste kože. Ona aktivira prirodne metaboličke procese umjesto da ih nadomještava. Slijedi biološki ritam naše kože i potiče samo-korektivne funkcije. Tako se koža ne može ulijeniti.

Želite biti prijatelj svojoj koži

Često čujemo komentar žena da im se koža „navikla“ na neku kremu koja više ne djeluje, iako su njezinim djelovanjem u početku bile oduševljene. Naime, već nakon par mjeseci svakodnevnog korištenja, koža razvije antitijela na umjetne kemijske sastojke te oni više ne djeluju.
Prirodna kozmetika ne stvara ovisnost kože i ne dovodi do pojave smanjenja namijenjenog učinka. Ljudski organizam prirodne sastojke prepoznaje i prihvaća kao svoje i na njih ne razvija antitijela. Prirodna kozmetika ima jednako djelovanje prvi dan kao i mjesecima poslije, i možete ju koristiti cijeli život bez straha.

Želite biti prijatelj životinja

Prirodni proizvodi su proizvodi bez umjetnih boja, mineralnih ulja, silikona, parafina i drugih naftnih proizvoda i ne testiraju se na životinjama.

Želite biti ekološki osviješteni

Mi brinemo o zaštiti okoliša. Naša ambalaža u kojoj čuvamo dragocjena „zrnca prirode“ ekološki je prihvatljiva. Kupke, gelove i soli pakiramo u staklenu ambalažu. Iskreno komuniciramo sve sastojke na ambalaži, navodimo  sastojake u proizvodu. Brinemo se o održivom razvoju – sami sadimo biljke koje koristimo za proizvodnju naših proizvoda. Jer mi volimo prirodu!

Potpisao i ovjerio Djed Božičnjak!

 

 

 

 

 

 

 

Komentari su onemogućeni.