Blender života ponovno se ukazuje! Točno u ponoć! Nismo ni trepnuli, a dva puta po 20 već nam kucaju na vrata. Godine se vrte sve brže… čini li se tako i vama?

Staru ćemo lijepo otpremiti u zasluženu mirovinu, nazdraviti (n)ovoj i svakoj sljedećoj koja dolazi, glasno se kucnuti kristalom za sve uspješne suradnje i one koje se tek kuhaju.I dok sjedimo sklupčani, u pidžamici, s prstićima u nekoj bliskoj nam kutiji s kolačićima (dvije riječi: cimet i đumbir), srčemo kavicu ili čaj – guštamo sve u šesnaest u zasluženom nam odmoru. Odradili smo pošteno, bili smo marljivi, precrtali još jednu godinu, uskoro će novogodišnje odluke i „to-do“ lista. I želimo da nam teče bogato i berićetno zar ne?

Zato svakako nismo zaboravili darivati i svoje poslovne partnere. Jer poslovno darivanje važan je dio suvremenog poslovanja i treba mu posvetiti posebnu pažnju. Naime, poslovni poklon je više od samog poklona. On je dio poslovne komunikacije i izgradnje odnosa s poslovnim partnerima. Poslovni poklon govori o vama, o vašoj tvrtki, zaposlenicima, poslovnoj kulturi i o tome što mislite o partneru kojeg darujete. Uzmite u obzir da poslovni pokloni predstavljaju vas, stoga za izbor poklona je veoma važno birati kvalitetu.

 

Iz naše bogate ponude korporativnih poklona izabrali smo neke kojima ćete sigurno zadiviti svoje poslovne partnere…

Život je užurbana priča. Zato su trenutci opuštanja još dragocjeniji. Darujte dragom poslovnom partneru Relax poklon gel i sapun. Gel za kupanje i tuširanje od 125 ml, sapun naranča, ukrasno bilje… sve to ukusno zapakirano u lijepom prozirnom celofanu. Nije li zgodna ideja da vas se vaš poslovni partner sjeti onda kad je najopušteniji?

Proizvodi od lavande odličan su izbor. Naime još su stari Grci smatrali da ova biljka dobro djeluje na širenje umnih sposobnosti, pa su imali običaj čelo i tjeme premazivati uljem od lavande čelo i tjeme. Ova grmolika biljka odlično djeluje i na psihu, te stanja poput nesanice, depresije i anksioznosti. U našem asortimanu poslovnih poklona imamo veliki izbor s lavandom: Poklon sol lavanda i ulje, Poklon ulje lavanda i kamilica sapunkoji god izabrali, nećete pogriješiti.

Ako je poslovni partner koga darujete nježnijeg spola, predlažemo Ruža poklon kupku i sapun. Već smo spominjali, a i vi zasigurno znate, legendu po kojoj je Egipatska kraljica Kleopatra nadaleko poznata po ljepoti svoje kože, njegovala istu upravo ružinom vodicom. A znamo da je bila vrlo poduzetna u svoje vrijeme.

 

 

Putuje li vaš poslovni partner često, razveselite ga/ju Putnim setom. U našoj ponudi imamo Lavandu i Relax koji se sastoje od 30 mililitarskih: gela za tuširanje, šampona, losiona za tijelo, sapuna i kutija. Ove male kutijice odlične su za transport, ne zauzimaju puno mjesta, a svoju prirodu uvijek imate uz sebe.

Pokažite vašem poslovnom partneru da ga poznajete, cijenite i da mu želite olakšati ulazak u novu. Živjeli i uspješna vam nova (poslovna) godina!

 

Komentari su onemogućeni.