Već smo utvrdili neke stvari kad je age box u pitanju. Znamo osnove. No, znamo li baš sve?

Krišom gledamo mame i bake… jesmo li naslijedili njihov gen mladolike kože? Pokušavamo se prisjetiti koliko smo bili disciplinirani u mladosti? Čistili lice prije spavanja, pazili na zdravu prehranu, pili puno tekućine…. Hmmmm. Ok. Možda nismo uvijek bili na “ispravnoj frekvenciji“.

Zvono za uzbunu! Naime, bore su mala lukava bića. Formiraju se u dubljim slojevima kože, tamo gdje ih ne možemo otkriti prostom odokativnom metodom. Opušteni smo dok nam one rade iza leđa (čitaj: ispod kože!). Jeste li znali da se taj proces odvija dok smo još prilično mladi, čak u ranim 20-tima! Neki su taman izborili bitku protiv prištića, a novi rat je na pomolu. U jedno jutro, u tridesetima… pogledamo se u ogledalo – a izdajničke crtice su tu. Zato je bolje spriječiti nego liječiti, stara je narodna i na vrijeme uvesti pravilnu njegu. Ujutro obavezno očistiti lice, nanijeti hidratantnu kremu, a navečer to čišćenje temeljito ponoviti. I nanijeti nešto hranjiviju kremu. Tako ćemo pravovremeno biti spremni za konačnu pobjedu.

 

Naš prijedlog je KREMA SMILJE koja aktivno djeluje na smanjenje bora te revitalizira i regenerira umornu i zrelu kožu izloženu vanjskom i unutarnjem stresu. Ona hrani, njeguje, obnavlja i štiti sve tipove kože od prijevremenog starenja. Krema smilje sadrži karite maslac i biljna ulja bogata omega – 3 i omega – 6 esencijalnim masnim kiselinama, hidrolat smilja, eterično ulje smilja, vitamin E, te ekstrakte mrkve i nevena.

Godine lagano prolaze, a mi moramo biti sve domišljatiji i spremniji. Zato u kasnijim dvadesetima uvodimo u njegu: serum. Serumi imaju puno veću koncentraciju aktivnih sastojaka od kreme. I pri tome još dodatno pojačavaju djelovanje aktivnih sastojaka iz krema. Taj magični duo (serum pa krema) ubrzava pojavu vidljivih rezultata mlade kože. Kad god osjetimo da nam je koža lica izmučena, dehidrirana – par kapljica tog magičnog proizvoda učinit će da zablistamo.

SERUM SMILJE ima snažno anti-age djelovanje, smanjuje nepravilnosti na koži i čini ju nahranjenom i glatkom. Smilje pomaže kod pigmentacijskih nepravilnosti i ožiljaka što dodatno povećava elastičnost kože. Također, čuva kožu od bora i potiče cirkulaciju što ga čini posebnim jer snažno regenerira umornu i suhu kožu izloženu vanjskom i unutarnjem stresu. Serum Smilje prvenstveno je namijenjen suhoj koži kojoj želimo vratiti glatkoću i nahranjenost. No, svi oni koji imaju mješovitu/kombiniranu kožu ne trebaju se brinu jer smo i za njih pripremili “recept” kako učinkovito koristiti naš SERUM SMILJE. Prvo ćete nanijete KREMU SMILJE na kožu, zatim na nju dodati nekoliko kapi seruma pa sve zajedno lagano utrljati i umasirati u lice. Za razliku primjene kod suhe kože (i ujutro i navečer), imate li mješovitu kožu – učinite to ili ujutro ili navečer. Kada vama više odgovara.

 

 

Želimo li pojačati djelotvornost te kombinacije, stručnjaci savjetuju korištenje proizvoda iz iste linije. Za održavanje mladolikog i svježeg izgleda, “vjernost jednoj liniji proizvoda” – dodatni je bonus. Naime koži treba oko mjesec dana da se privikne na određenu kremu. Tek nakon toga može se vidjeti djeluje li ona zaista ili ne. Preporuka je da se isti proizvod koristi barem tri puta zaredom, čak i dulje ako nam odgovara i nema realnog razloga da ga promijenimo. Ako znamo da se stanice obnavljaju svaka tri tjedna, onda je logično da se ne mogu zasititi nečega; krema jednostavno ne može dosaditi!

Komentari su onemogućeni.