Uspješno jedrimo kroz proljetne valove prošarane toplim i zavodljivim povjetarcem koji ponosno nagovješćuje da nas uskoro (i prije nego smo mislili) čeka – ljeto. Crtice na kalendaru postaju sve gušće poput oblačića s pitanjima nad našim glavama … – jesmo li skroz spremne uskočiti u ljetne haljinice i kratke hlačice?

Da, da…pripremili smo i slamnate šešire, no nemojte da nam njihovi široki obodi budu mjesto za skrivanje od neželjenih pogleda.
Uskoro nam dakle dolazi trenutak istine! Ljetna rekapitulacija svega onoga što smo ili što nismo(!!) radili u mjesecima koji su prethodili. Jesmo li se zdravo hranili, koliko smo vježbali, kako smo njegovali svoje tijelo? Jesmo li dopustili ženskom neprijatelju broj jedan – celulitu – da nam se prišulja i skrivećki naseli na dijelove našeg tijela koje (ipak), kad-tad moramo izložiti pogledu javnosti. Ako smo bili malo nesmotreni (ahh, svima nam se to dogodi) i dopustili mu da nas prevari, nije kasno da to do ljeta popravimo. Mi imamo rješenje za vas.

 

Nećemo ovdje teoretizirati što je to celulit, kako i zašto nastaje… jer o tome već sve znaju i ptičice na grani. Ovdje ćemo vam ponuditi rješenje – u obliku naša dva proizvoda: ANTICELULITNO ULJE i MACERAT BRŠLJANA.

 

ANTICELULITNO ULJE mješavina je eteričnih ulja limuna, atlaskog cedra, čempresa, limunskog eukaliptusa, niaulia i dalmatinske kadulje u brzo-upijajućem ulju lješnjaka. Ulje lješnjaka bogato je esencijalnim masnim kiselinama, brzo se apsorbira kroz kožu, steže i poboljšava elastičnost kože te stimulira cirkulaciju. Posebna kombinacija eteričnih ulja uz masažu potiče cirkulaciju i pomaže u razgradnji i eliminaciji celulita iz potkožnog tkiva te učvršćuje kožu. Osim što ima izuzetno učinkovito anticelulitno djelovanje, ulje kožu čini čvrstom, mekanom i mirisnom. Za maksimalan učinak preporučamo primjenu dva do tri puta dnevno u trajanju od 30-ak dana. Masirajte dlanovima nekoliko minuta problematična područja na kojima se pojavio celulit (bokovi, stražnjica, natkoljenice, trbuh…).

MACERAT BRŠLJANA zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, saponinima, razgrađuje celulit. Hederasaponini djeluju jednako snažno venetonično kao i daleko poznatiji escin iz divljeg kestena, a hederagenin inhibira enzime elastazu i hijaluronidazu. Inhibicija tih enzima omogućuje da se stvara više međustaničnih molekula elastina i hijaluronske kiseline, što omogućuje bolju izgradnju potkožnog tkiva. To je od neprocjenjiva značenja kod celulita. Primjena je ista kao i kod ANTICELULITNOG ULJA. Dva do tri puta dnevno, masirati problematična područja, u trajanju od 30 dana. 

Macerat Bršljana je za razliku od Anticelulitnog ulja, nešto “blaži” u uklanjanju celulita, ali to ne znači i manje učinkovit. On samo radi na poseban, drugačiji i manje invazivan način. Anticelulitno ulje, naime ima točno određenu formulaciju i kombinaciju eteričnih ulja koji će djelovati brže na uklanjanje celulita.

Koji god proizvod izabrali, nećete pogriješiti. Važno je samo da se krene na vrijeme.

Ne zaboravite, ljeto nam je iza ugla. Dakle, zadnji je čas da ga dočekate spremni!

Komentari su onemogućeni.