Zaklopite oči na tren i zamislite scenu. Ležite na pješčanoj plaži, oko vas pirka lagani vjetrić, a tišinu dana prekida samo uspavljujući šum valova. Nježni prstići sunčevih zraka miluju vam kožu lica i tijela. Užitak je na maksimumu. No… čini li vam se da je nešto ipak pogrešno u zamišljenoj slici?

Naša najsjajnija zvijezda ili “sunce naše malo“, kako mu često tepamo, u posljednje je vrijeme na lošem glasu. Svi znamo da odašilje štetne UV zrake koje mogu izazvati ozbiljne zdravstvene probleme. I njegova popularnost prilično je poljuljana. A nije baš uvijek bilo tako.

Drevne civilizacije pridavale su suncu božanske moći i vjerovale u njegove blagodati i iscjeliteljstvo. Stari Grci, Egipćani, Rimljani te mnoge druge civilizacije koristile su sunčevu energiju u liječenju raznih oboljenja. Grčki grad sunca Heliopolis obilovao je hramovima za liječenje. U njima se sunčevo svjetlo lomilo na boje i svaka se primjenjivala za tretiranje određenih bolesti. Grčki povjesničar Herodot tvrdio je da je izlaganje suncu potrebno svim bolesnim osobama, kao i onima koji imaju probleme s kilogramima. Rimski znanstvenik Plinije Stariji također je vjerovao u snagu i ljekovitost sunca pa se svaki dan sunčao nakon laganog ručka i kupke.

U današnje doba u pravu su i oni koji kažu da je sunce štetno pa mu se treba pažljivo izlagati, kao i oni koji tvrde da sunce može pomoći u liječenju od nekih bolesti te psihičkom i fizičkom uravnoteženju. Iako se na prvi pogled čini nemogućim da su obje izjave istinite – zapravo jesu. Poanta je u tome u koje vrijeme, na koji način i u kojem trajanju se izlažemo suncu. I naravno, koje proizvode koristimo.

Naš adut u borbi za lijepo i zdravo tamnjenje je PRIRODNO ULJE ZA SUNČANJE I BRZO TAMNJENJE. Kombinirali smo ulje čileanske maline, macerata mrkve, macerata oraha i kakao maslaca. Jednostavno rečeno – spojili smo vrhunska ulja za brzo i učinkovito dobivanje brončanoga i preplanulog tena. Osobito se ponosimo činjenicom da nema dodanih mirisa. Nemamo ništa protiv mirisa vanilije, kokosa ili lubenice no nismo željeli dodavati sintetske mirise u naš preparat. Željeli smo napraviti što prirodniji i zdraviji proizvod. Za razliku od mnogih drugih, ovo ulje ne ostavlja masni trag ili boju po odjeći što je vrlo važna činjenica u vrućim ljetnim danima.

Želite li postići lijep i sjajan brončani ten, a da pritom vaša koža ne izgori te bude zdrava i njegovana, naš savjet je da PRIRODNO ULJE ZA SUNČANJE I BRZO TAMNJENJE nanesite pola sata prije nanošenja zaštitnog faktora. Ostalo je na vama. Želite li ponoviti scenu s početka priče ili se razigrano brčkati u valovima, vaša je odluka. Važno je da bezbrižno uživate znajući da ćete se kući vratiti s najljepšim brončanim tenom – ikad.

Komentari su onemogućeni.