Planovi koje nikako da ostvarimo, ideje za koje nemamo vremena, mašta koja stalno vozi 100 na sat.


Prekrajate (kraj s krajem), smišljate (kako preživjeti), zamišljate (kako bi vam moglo biti lijepo). Poznato? Životni rolerkoster vas gazi.
No, prestanimo se jadati i biti isključivi. Nemojmo prema svijetu gajiti krute stavove. Jer nam je samo jedan. I trebamo ga živjeti. Maziti i paziti. Krasti mu male stvari i uživati u njima.
Krenimo ispočetka… jeste li osmislili taktiku za preživljavanje ubrzanog načina života. Niste? Imamo jednu zgodnu ideju!

Uvedite jednu neodoljivu rutinu u svoj život. Ona će vam popraviti raspoloženje, omogućiti miran san, razveseliti dušu i tijelu. Idealna je baš za ovo (i nadolazeće doba) godine, za sve vrste, tipove i spolove, za sve kože… i karaktere. Pogađate – savršena kupka!!!

 

Evo nekoliko trikova za vašu kupku – iz snova:

  • PRIPREMITE KOŽU ZA SAVRŠENU KUPKU. Prije ulaska u kadu kratko se istuširajte, napravite piling cijelog tijela kako bi uklonili mrtve stanice jer će vam tako pore bile vječno zahvalne
  • KREIRAJTE RELAKSIRAJUĆI UGOĐAJ. Smanjite rasvjetu ili ju potpuno ugasite, upalite mirisne svijeće, pripremiti tople ručnike i ulja u blizini. Ne želite napuštati društvo toplih mjehurića jednom kad se u njih uvalite.
  • PRILAGODITE KUPKU TRENUTNOM RASPOLOŽENJU! Želite se malo opustiti i na trenutak zaboraviti ne hrpu veša i šetnju ljubimca po upornoj kiši koja vani pljušti – osvježavajuća kupka je ono što vam treba. Arome poput ružmarina, limuna i metvice možete kombinirati i stvoriti nove mirisne note. Naša RELAX kupka biljna je kupka oplemenjena eteričnim uljima slatke naranče i limunske trave. I odličan izbor za – relaksaciju.
  • Ne zaboravite zlatno pravilo svake savršene kupke – SOLI NIKAD DOVOLJNO! Sol je odlična protiv stresa i umora, smanjuje upale, umiruje i dubinski njeguje kožu, potiče metabolizam. Dodajte šaku morske soli, a naš prijedlog je sol ruža – jadranska morska sol za kupanje oplemenjena mirisom ruže. Profinjen miris ruže relaksira, oslobađa od stresa i pruža egzotičan doživljaj.
  • Dok čekate da se kada napuni, POJAČAJTE TEMPERATURU U KUPAONICI. Pripremite u blizini omiljena ulja, ugrijane ručnike i topli ogrtač. Nakon kupke koža je potpuno spremna primiti sve blagodati koje će ju dubinski nahraniti i revitalizirati.
  • Za vrijeme kupke slobodno uživajte u pijuckanju omiljenog napitka, čitajte knjigu, meditirajte… ili naprosto nemojte raditi ništa nego se opustite. Kad ste gotovi, a prije nego izađete iz kade istuširajte se mlakom (oni hrabriji mogu i hladnom vodom).

Vratimo se na početno pitanje. Jeste li smislili taktiku za svakodnevne preživljavanje i uživanje? Tetošenje u kadi, why not?

 

Komentari su onemogućeni.